MANGLER I TO HÆNDER – ELLER EN HEL HÆR? LAD OS SAMMEN STYRKE DIT IT FUNDAMENT

Den teknologiske udvikling kræver en vis mængde omstillingsparathed. Derfor er det også vigtigt at din IT-infrastruktur ikke kun sikrer stabil drift – den skal også udvikle sig og kunne tilføre din forretning værdi og bane vejen for jeres forretningsmål. Lad os sammen se på, hvilke ressourcer vi kan frigive og hvilke kompetencer vi kan tilføre, så din forretning står stærkere og du kan føle dig mere tryg.

Outsourcing af IT-afdeling

Som IT-hus kommer vi ikke udenom, at vi står med specialisering indenfor rigtig mange forskellige IT-områder. Om dit behov er basal support eller du har større IT-projekter og omstruktureringer, så kan vi tilpasse en løsning og skalere op og ned, alt efter jeres ønsker. Vi arbejder med jeres forretnings interesser for øje og vi tilbyder ligeledes en vagtordning, som kan træffes 24/7, hvis der skulle opstå akutte behov efter arbejdstid.

IT-sikkerhed og nødberedskab

Tør du tro på, at din IT-sikkerhed er tilstrækkelig? Hvis din forretning står overfor et større IT-nedbrud, er vores nødberedskab klar til at hjælpe og få jeres drift sikret, så nedetiden bliver minimeret hurtigst muligt.

Vi har stort fokus på IT-sikkerheden og har værktøjer til at teste hvor stærk jeres IT-infrastruktur er, i forhold til at modstå overbelastning, trusler fra hacking og ransomware, skrøbeligt netværk eller andet, som kan koste et større IT-nedbrud. Vi arbejder proaktivt og overvåger systemerne, så du trygt kan passe dit arbejde og fokusere på din forretning.

Cloudløsninger

Der følger mange fordele med en Cloudløsning, som øget datasikkerhed, lavere omkostninger, mulighed for samarbejde i filer på tværs af virksomheden, backup og muligheden for at skalere op og ned for ressourcerne. Vi bruger med fordel både markedets førende Cloududbydere og vores egen private Cloudløsning. Spar driftsomkostningerne på et dyrt serversetup og få større indblik i din forretning med et opdateret og driftssikkert software, som du altid har ved hånden.

Microsoft Office 365

Supeo er Microsoft Partner og leverer alle Microsoft produkterne. Uanset om du blot har brug for Office pakken eller om I ønsker, at gøre brug af mere avancerede Teams løsninger så kan vi hjælpe jer. I en verden som i den grad er omskiftelig, er det vigtigt at jeres virksomhed har de rette værktøjer. Men det er ikke altid kun nok at købe Office 365. Vi designer, opsætter og drifter Microsoft løsninger med fuldt AD, udrulning af software, custom scripts og software, så I kan fokusere på jeres arbejde og på at udvikle jeres virksomhed.

Netværk

Supeo opsætter, drifter og vedligeholder nogle af Danmarks mest essentielle netværk. Uanset hvad din virksomhed laver, så er jeres netværk, kritisk infrastruktur. Sammen med jer, vurderer vi behovene for oppetid og laver løsninger der tager højde for jeres krav og behov. Sammen med vores partnere kan vi tilbyde selv meget avancerede løsninger. Så om I bare skal have kaffemaskinen på WiFi eller I har behov for et avanceret setup mellem jeres lokationer, så kan vi hjælpe jer.

Risikovurdering og kurser

Det kan være svært at gennemskue, hvor driftssikker og modstandsdygtig ens forretning er overfor IT-nedbrud, men hvis uheldet skulle være ude, kan det koste mange penge alene i nedetid. Vi tilbyder at lave en risikovurdering af din forretning, som kan fortælle dig præcis hvor og hvordan din infrastruktur er skrøbelig og hvordan vi kan styrke den igen. Men ens IT-infrastruktur står sjældent alene, når det handler om IT-sikkerhed og derfor tilbyder vi at undervise medarbejdere i sikker IT-drift og håndtering, så din forretning er bedst muligt stillet og opgraderet mod tekniske trusler, som konstant bliver bedre og hurtigere til at finde nye genveje til nedbrud og infiltrering

Supeo
Supeo