MED SUPEO FLEX, FÅR DU DET MESTE UD AF DIN ORGANISATION. VORES MEST ANERKENDTE MODULER, BLIVER ALLE TILPASSET OG SKALERET EFTER DIN VIRKSOMHEDS MÅL OG BEHOV

Supeo FLEX er vores eget generiske system, som er integrérbar med standard API, er udviklet til både Android, IOS og web og fungerer både online og offline. Vi tilpasser altid vores software efter dine behov og kan nemt udvikle funktioner, som kan hjælpe din virksomhed til bedre at optimere driften.

Dokumenter

Vi har udviklet den digitale rygsæk, som tillader brugerne at redigere, offentliggøre og distribuere nye dokumentversioner både online og offline på Web, Android og IOS. Vi påminder ved nye versioner, markerer ved læsning og tilbyder et tilpasset overblik over hvem der har læst, udgivet og åbnet nye dokumenter. Den digitale rygsæk kan se hvilke medarbejdere der har de rette værktøjer og certificeringer til en bestemt opgave og vi tilbyder at hav af forskellige løsninger til visning, audit og håndtering.

Asset Management (EAM)

Når man opererer med mange både aktive og faste aktiver, som f.eks. tog, bygninger, lastbiler eller maskiner, kræves der et dynamisk system som skal styre aktivernes komplette livscyklusser, kontrakter, manualer, fejlmeldinger og rapporter. Vores EAM-system bruger både GPS-data og NFC-tags som tillader via en mobil enhed, at scanne, oprette og spore tags, som kan holde styr på al relevant information til medarbejdere, audits og rapportgenereringer.

Kontrolafgifter

Vores mange jernbanekunder, har været med til at udvikle vores kontrolafgiftssystem, som hjælper kontrollører til et mere sikkert arbejdsmiljø, da løsningen er kontantløs og vi har optimeret tiden for udstedelsen af selve kontrolafgiften. Modulet erstatter det administrative arbejde og kan automatisk udstede billetter, indhente informationer, verificere kunder og afsendelsen af rykkere sendes direkte videre til Gældsstyrelsen og E-boks. Modulet er desuden GDPR godkendt.

Sager

Et sagshåndteringssystem er en stor hjælp til at holde overblik over åbne, igangværende og afsluttede sager fra kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere. Sagssystemet holder styr på mailkorrespondancen og har en masse muligheder for tilpasning og integrationer, som gør det muligt at tilføre sagsstatus, prioriteringer, indsamle rapporter, trække statistikker, overholde GDPR og få et større overblik over opgaverne i virksomheden.

Formularer

Med formularer, bliver det nemt at indsamle data fra f.eks. medarbejdere eller kunder, som kan bruges til fakturering, fejlmeldinger, rapporter, statistik, opfølgning på processor eller tilbagemeldinger – mulighederne er uendelige med 25+ komponenter, herunder også lydoptagelse til de medarbejdere, som kan være begrænset i læse eller skrive.

ITS

Hurtig og præcis kommunikation mellem toge og stationer i realtid, kan optimere køreplansplanlægning og sikre en mere effektiv driftsinformation til toge og busser i form af ankomsttider og forsinkelser. Vores ITS-system kan også håndtere medarbejdernetværk, passagerinternet (gratis eller pay-to-use), infotainment, beskeder og højtaleropkald.

HR

I en større organisation, kan HR modulet give dig overblik over medarbejdere, hvor du kan styre og kortlægge funktioner og matche medarbejdere med specifikke kompetencer til opgaver i systemet. Supeo FLEX kan informere dig, hvis der er medarbejdere som skal have fornyet eller opgraderet deres certifikater eller uddannelse. I HR kan du tildele forskellige medarbejderadgange på forskellige niveauer af organisationen.

BI | Business Intelligence

Vi har valgt at indbygge Metabase i vores løsning. Modulet samler data til Dashboards og KPI’er, grafer og rapporter, som alle kan give alarmer ved overskridelse af tærskelværdier, eksportere til Excel og en masse andre omfattende muligheder for udvidelse af dette modul. Supeo FLEX er kompatibelt med de mest populære BI systemer, som også nemt kan integreres, hvis du i forvejen bruger fx PowerBI, Target eller en anden BI løsning.

Software udviklet specielt til dig

Alle kunders behov og udfordringer er forskellige, så står du med en unik problemstilling, løser vi gerne denne fra bunden. Vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger og har øje for at automatisere processer, som kan give dig et større overblik over forretningen og minimere manuelt arbejde, som frigiver dine medarbejdere tid, til vigtigere opgaver.

Supeo
Supeo